Условия за доставка

Поръчките от онлайн магазина стават лесно и бързо.

Може да ги направите чрез добавяне на продукти в пазарската количка, да използвате формата за бърза поръчка или директно да се свържете с магазина на 

телефон  0988 33 82 77

Потребителска кошница за неригистрирани посетители:

Всеки наш посетител може да пазарува от онлайн магазина без да е регистриран. Всеки наш посетител получава Потребителска кошница. Това позволява на посетителя временно да съхранява желаните продукти. При изход от магазина, съдържанието в кошницата се губи.

Потребителска кошница за регистрирани посетители:

Всеки наш регистриран посетител получава Потребителска кошница. Това позволява на регистрираният потребител постоянно да съхранява желаните продукти. При изход от магазина, съдържанието й не се губи.

Ако нерегистриран потребител е избрал продукти и ги е поставил в Потребителска кошница до процедурата по регистрация, а после е изпълнил регистрация, то продуктите автоматично се запазват в новата Потребителска кошница.

За всички градове в които има офис на Еконт поръчките се доставят обикновено на следващия работен ден, освен ако не възникнат обстоятелства, независещи от нас. За останалите дестинации доставката е в срок до 3 работни дни, в зависимост от графика за посещения на куриерската фирма. Доставки се извършват в работни дни, между 9:00 и 18:00 часа и в събота от 9:00 до 13:00 часа.

Поръчки направени до 16:00 часа в работен ден се обработват същия ден.

Поръчки направени след 16:00 часа в работен ден се обработват на следващия работен ден.

За поръчки направени до офис на Еконт се заплаща куриерска услуга в размер на около 7 лв. в зависимост от стойността на наложеният платеж,  и  около 10 лв. в зависимост от наложеният платеж  ако е до адрес. 

ПОРЪЧКА

Въведете Вашите персонални данни, име, адрес и мобилен телефон, за да можем да се свържем с Вас. Данните, които предоставяте са само и единственно, за да можем да обработим поръчката Ви.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ

След като получим Вашата заявка, ще се свържем с Вас по телефона, който сте оставили за обратна връзка. Ще уточним деня за доставка на поръчката Ви.

ДОСТАВКА

Вашата поръчка ще Ви бъде доставена с куриерска фирма Еконт. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва в момента на доставката. Всяка пратка е винаги с опция за преглед преди да бъде извършено плащането. 

Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, КУКЕ ЕООД НЕ НОСИ отговорност.